Home > Nieuws > Verslagen > Verslag mtb Appelscha

Onder mooie weersomstandigheden -het was droog, de temperatuur was goed en het zonnetje scheen- hebben 12 leden van de club zaterdag 4 januari 2014 de vaste mtb-route in Appelscha gereden.
Aanwezig waren bij deze nieuwjaarsrit Bert, Bram, Jan C, Jan B, Leon, Wolter, Steffen, Luc, Albert Jan, Bob, Peter S, en Dirk en introducee Hinke. Een grote opkomst onder de mountainbikende VdW-ers.
Nadat iedereen elkaar een sportief 2014 had gewenst, gingen we op weg. De route was op een aantal punten erg nat en blubberig, maar het was toch redelijk goed te doen.
Onderweg hebben we nog enig oponthoud gehad door een gebroken ketting van Albert Jan, maar uiteindelijk werd dit vakkundig gerepareerd door Bert.
Halverwege hebben we besloten om deze keer niet de route van Diever er aan vast te knopen, maar de route van Appelscha een keer extra te rijden. Na lekker 2,5 uur te hebben gefietst, kwamen we weer terug bij de auto en hebben de meesten nog wat geconsumeerd in de Bosbrasserie, waarna we terug zijn gereden naar huis, waar ons nog een schoonmaakklusje te wachten stond.
Al met al een geslaagde sportmorgen en voor herhaling vatbaar.