Home > Nieuws > Nieuws > Toertocht groot succes

Afgelopen zaterdag, 9 april, hebben we met zijn allen Fietsclub Voor de Wind stevig op de kaart gezet! We hadden gerekend op een opkomst van ±100 wielrenners maar dit is ruimschoots overtroffen. De schattingen gaan richting de 150+ waarmee een toertocht als dit zijn bestaansrecht heeft neergezet.

Toen we benaderd werden, vanuit de gemeente Zuidhorn, om naast de Energiewacht Tour een toertocht te organiseren hoefden we niet lang na te denken. De sfeer, route en entourage zou menig wielerhart sneller doen laten kloppen. En dat het klopte kwam uit; mooi weer, starten direct na de UCI elite dames, finishen in de staart van een klaarstaand peloton UCI junioren dames, etc. etc.

Geweldig om de hoge opkomst van de eigen leden te zien, en dat is zeker opgevallen bij de (potentiële) sponsoren. Ook geweldig om de enthousiaste reacties en vermoeide gezichten te zien, want er is hard gereden…

Dank voor jullie inzet en aanwezigheid! Bedankt organisatie van de Energiewacht Tour voor de geboden mogelijkheid voor het organiseren van de toertocht. Hopelijk vinden jullie gauw een nieuwe sponsor, zodat we jullie volgend jaar weer terug kunnen zien in de Gemeente Zuidhorn.

Op naar het volgende evenement, mede door ons georganiseerd; zondag 24 april WOMEN on WHEELS. Informatie vind je op de website www.womenonwheels.nu

Bekijk hieronder de foto’s gemaakt door onze huisfotograaf. Klik hier om alle foto’s te bekijken.

Energiewacht Tour tocht

Geplaatst door Fietsclub Voor de Wind op zaterdag 9 april 2016