Home > Sponsoren

’t Binnenhuis

't BinnenhuisOnze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Nieuwe Ebbingestraat, maar ook online. De website hebben we zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie. Wie eerst wil voelen, vergelijken of van dichtbij wil kijken, is natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

 

 

 


Dutch Card Printing

Dutch Card PrintingDutch Card Printing levert dagelijks kleurrijke plastic cards van de allerbeste kwaliteit aan drukkerijen, reclamebureaus, pasleveranciers en retailers en verenigingen in onder andere Nederland, België, Duitsland en Spanje.

 

 

 


Find Hypotheken

Find HypothekenBij Find Hypotheken gaan wij graag samen met jou op zoek naar een hypotheek die past bij jouw situatie. We vinden het belangrijk dat onze klanten écht goed geholpen worden door een onafhankelijke adviseur, zodat altijd de beste oplossing wordt gevonden. Voor nu en op de lange termijn.

 

 

 


Fysiotherapie Hooiweg

Mensendieck OmmelandHet team bestaat uit 6 fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Alle fysiotherapeuten binnen de praktijk staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) van het KNGF.

 

 

 


Mensendieck Ommeland

Mensendieck OmmelandMensendieck Ommeland staat voor oefentherapie op twee verschillende locaties in het Ommeland: Winsum en Zuidhorn. Mensendieck Ommeland wil mensen in beweging laten komen, zowel geestelijk als lichamelijk.

 

 

 


Schildersbedrijf de Wind Zuidhorn

Schildersbedrijf de Wind ZuidhornDe Wind Schildersbedrijf is een flexibele eenmanszaak gevestigd in Zuidhorn, sinds 1994. Gespecialiseerd in schilder-, glas en behangwerk.

 

 

 


Autowascentrum Noordhorn

Autowascentrum NoordhornDe core-business van het Autowascentrum is vanzelfsprekend het grondig wassen van auto’s, maar daarnaast wordt er ook gepoetst en kan er gratis gebruik worden gemaakt van de stofzuiger.

 

 

 


PS Logistics

PS LogisticsPS Logistics staat garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten!

 

 

 


Deel viaFietsclub Voor de Wind Zuidhorn