Home > Nieuws > Nieuws > Nieuwe fietskleding VdW

Fietsclub “Voor de Wind” presenteert met trots de nieuwe kleding welke dankzij de vele sponsoren mogelijk werd gemaakt.

Fietsclub “Voor de Wind” heeft na vele jaren gekozen voor een nieuwe moderne kledinglijn welke goed past bij het leden bestand. De club groeit gestaag en heeft momenteel een kleine 100 leden die actief de sport beoefenen. Opvallend is het aantal dames dat zich aansluit bij de fietsavonden en ook binnen deze groep stijgt het niveau..

Los van de twee trainingsavonden is de nieuwe outfit al enige tijd te bewonderen bij fietstochten in binnen en buitenland. Opvallende uitschieters zijn de deelname van enkele leden aan het Drentse mountainbike spektakel “Bartje 200” en uiteraard onze dames die een mooie week op Mallorca hebben gefietst.

Met de komst van deze nieuwe kledinglijn zijn er een aantal sponsoren die ruimte gemaakt hebben voor nieuwe. Uiteraard zijn we beiden dankbaar voor hun bijdrage aan onze professionele uitstraling. Zonder hun bijdrage was en is het niet mogelijk een gezond kledingfonds te beheren waar alle leden hun voordeel uit putten. Niets mooier dan een gesoigneerd team welke meerdere keren per week de naam van de sponsoren met enthousiasme door de regio stuurt.

https://myalbum.com/album/y2PNxYKUXSzd

Deel via

Reageer op dit bericht