Home > Nieuws > Nieuws > Ploegentijdrit Lus van Roden

Op vrijdag 11 juli wordt de Lus van Roden verreden. In het programma is dit jaar een ploegentijdrit voor toerclubs opgenomen en ook Fietsclub Voor de Wind heeft een uitnodiging ontvangen.

Vier leden van de club rijden twee rondjes over het parcours over een totaal van ongeveer 2580 meter.

Een selectie heeft inmiddels plaatsgevonden, ons team bestaat uit Joop Tiessens, Bert Baalman, Luc Veenstra en Richard Been. Reserve is Steffen Akkerman.

Na de finish van de dames en voor de start van de heren is het tijd voor een ploegentijdrit met de regionale ploegen WTC Roden, Fietsclub Voor de Wind, TFC Noad en Tour for Live.

De start is rond 19.00 uur, kom langs en moedig onze jongens aan! Voor de rest is er natuurlijk ook veel vertier en dieverdoatsie te beleven bij de Lus van Roden!