Home > Nieuws > Nieuws > Lus van Roden 2015

Op 6 juni aanstaande vindt de Lus van Roden plaats, een wielercriterium met wegwedstrijden voor dames en heren. Net als vorig jaar is onze fietsclub uitgenodigd om tussen de wedstrijd van de dames en de heren mee te doen aan een ploegentijdrit voor toerfiets-verenigingen.

In mei gaan we in voorbereiding hierop trainen, je moet denken aan kop-over-kop, waaierrijden en dergelijke. Eveneens zal tijdens deze trainingen de selectie worden bepaald van de ploeg die ‘Voor de Wind’ afvaardigt naar de Lus van Roden. Geef je via dit formulier op als je mee wilt doen aan de trainingen.

Voorlopig lijkt het erop dat we drie of vier keer gaan trainen in mei. De data worden zodanig geprikt dat de meeste leden die zich opgeven hebben mee kunnen doen.

Lus van Roden
The form Lus van Roden is no longer accepting responses.
Try contacting the owner of the form if you think that this is a mistake.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service

Klik hier om te kijken wie zich hebben opgegeven.